文献
J-GLOBAL ID:200902000078852528
整理番号:90A0111341
プラムワイン醗酵における浸透技術の応用 物理化学的及び官能的特性に対する影響
Application of osmotic technique in plum wine fermentation: Effect on physico-chemical and sensory qualities.
著者 (3件):
VYAS K K
(Dr.Y. S. parmar UHF, Himachal Pradesh, IND)
,
SHARMA R C
(Dr.Y. S. parmar UHF, Himachal Pradesh, IND)
,
JOSHI V K
(Dr.Y. S. parmar UHF, Himachal Pradesh, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
26
号:
3
ページ:
126-128
発行年:
1989年05月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)