文献
J-GLOBAL ID:200902000081225291
整理番号:83A0330621
パパインが触媒するアセチル化によってできる新しいチオール基の導入による大豆たんぱく質の機能性の改良
Improvement of the functionality of soy protein by introduction of new thiol groups through a papain-catalyzed acylation.
著者 (4件):
SUNG H-Yi
(National Taiwan Univ.)
,
CHEN H-J
(Food Industry Research & Development Inst., Taiwan)
,
LIU T-Y
(Food Industry Research & Development Inst., Taiwan)
,
SU J-C
(National Taiwan Univ.)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
48
号:
3
ページ:
708-711,741
発行年:
1983年05月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)