文献
J-GLOBAL ID:200902004299671760
整理番号:82A0449301
Streptococcus thermophilusの生産する二酸化炭素によるヨーグルト中Lactobacillus bulgaricus刺激の証明
Evidence that Lactobacillus bulgaricus in yogurt is stimulated by carbon dioxide produced by Streptococcus thermophilus.
著者 (3件):
DRIESSEN F M
(Netherlands Inst. Dairy Research)
,
KINGMA F
(Netherlands Inst. Dairy Research)
,
STADHOUDERS J
(Netherlands Inst. Dairy Research)
資料名:
Netherlands Milk and Dairy Journal
(Netherlands Milk and Dairy Journal)
巻:
36
号:
2
ページ:
135-144
発行年:
1982年
JST資料番号:
H0210A
ISSN:
0028-209X
CODEN:
NMDJA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)