文献
J-GLOBAL ID:200902004460699719
整理番号:82A0296309
二倍完全ろ過,乳糖加水分解および炭酸ガスが限外ろ過した牛乳で作ったカマンベールチーズの腸内病原性大腸菌に与える影響
Influence of diafiltration, lactose hydrolysis and carbon dioxide on enteropathogenic Escherichia coli in camembert cheese made from ultrafiltered milk.
著者 (2件):
RASH K E
(Safeway Stores, Inc., CA)
,
KOSIKOWSKI F V
(Cornell Univ., NY)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
47
号:
3
ページ:
733-736
発行年:
1982年05月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)