文献
J-GLOBAL ID:200902004497706898
整理番号:89A0235089
氷蔵中ニジマス(Salmo gairdneri)の品質に及ぼす屠殺方法の影響
The effect of slaughter method on the quality of rainbow trout (Salmo gairdneri) during storage on ice.
著者 (3件):
AZAM K
(Torry Research Station, Ministry of Agriculture, Fisheries and Food, Aberdeen, GBR)
,
MACKIE I M
(Torry Research Station, Ministry of Agriculture, Fisheries and Food, Aberdeen, GBR)
,
SMITH J
(Prince Edward Island Food Technology Centre, PEI, CAN)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
24
号:
1
ページ:
69-79
発行年:
1989年02月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)