文献
J-GLOBAL ID:200902006221592930
整理番号:91A0616154
グルコースによる蛋白質の非酵素的褐変中のペントシジンの生成 in vivoでのペントシジン前駆体としてのグルコースとほかの炭水化物の同定
Formation of Pentosidine during Nonenzymatic Browning of Proteins by Glucose Identification of glucose and other carbohydrates as possible precursors of pentosidine in vivo.
著者 (4件):
DYER D G
(Univ. South Carolina, South Carolina)
,
BLACKLEDGE J A
(Univ. South Carolina, South Carolina)
,
THORPE S R
(Univ. South Carolina, South Carolina)
,
BAYNES J W
(Univ. South Carolina, South Carolina)
資料名:
Journal of Biological Chemistry
(Journal of Biological Chemistry)
巻:
266
号:
18
ページ:
11654-11660
発行年:
1991年06月25日
JST資料番号:
E0038A
ISSN:
0021-9258
CODEN:
JBCHA3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)