文献
J-GLOBAL ID:200902006998302048
整理番号:92A0790174
野菜と果実の抗発癌性をもつとされるフラボノイドのHPLC定量法の最適化
Optimization of a Quantitative HPLC Determination of Potentially Anticarcinogenic Flavonoids in Vegetables and Fruits.
著者 (3件):
HERTOG M G L
(DLO-State Inst. Quality Control of Agricultural Products(RIKILT-DLO), Wageningen, NLD)
,
HOLLMAN P C H
(DLO-State Inst. Quality Control of Agricultural Products(RIKILT-DLO), Wageningen, NLD)
,
VENEMA D P
(DLO-State Inst. Quality Control of Agricultural Products(RIKILT-DLO), Wageningen, NLD)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
40
号:
9
ページ:
1591-1598
発行年:
1992年09月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)