文献
J-GLOBAL ID:200902007078269584
整理番号:88A0046117
焼酎麹Aspergillus kawachiiからの耐酸性α-アミラーゼの精製と諸性質
Purification and some properties of acid-stable α-amylases from shochu koji (Aspergillus kawachii).
著者 (4件):
MIKAMI S
(National Research Inst. Brewing, Tokyo, JPN)
,
IWANO K
(National Research Inst. Brewing, Tokyo, JPN)
,
SHIINOKI S
(National Research Inst. Brewing, Tokyo, JPN)
,
SHIMADA T
(National Research Inst. Brewing, Tokyo, JPN)
資料名:
Agricultural and Biological Chemistry
(Agricultural and Biological Chemistry)
巻:
51
号:
9
ページ:
2495-2501
発行年:
1987年09月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0002-1369
CODEN:
ABCHA6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)