文献
J-GLOBAL ID:200902007295363211
整理番号:91A0353232
Lactobacillus amylovorusを用いた酵素液化コーンスターチからの乳酸の生産
Lactic acid production from enzyme-thinned corn starch using Lactobacillus amylovorus.
著者 (5件):
CHENG P
(Univ. Missouri, MO, USA)
,
MUELLER R E
(Univ. Missouri, MO, USA)
,
JAEGER S
(Univ. Missouri, MO, USA)
,
BAJPAI R
(Univ. Missouri, MO, USA)
,
IANNOTTI E L
(Univ. Missouri, MO, USA)
資料名:
Journal of Industrial Microbiology
(Journal of Industrial Microbiology)
巻:
7
号:
1
ページ:
27-34
発行年:
1991年01月
JST資料番号:
E0005C
ISSN:
0169-4146
CODEN:
JIMIE7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)