文献
J-GLOBAL ID:200902008469929968
整理番号:83A0310979
豆腐の収率と品質におよぼすダイズ品種の影響
Effect of soybean varieties on the yield and quality of tofu.
著者 (4件):
WANG H L
(Agricultural Research Serv. U.S. Dep. Agriculture, IL)
,
SWAIN E W
(Agricultural Research Serv. U.S. Dep. Agriculture, IL)
,
KWOLEK W F
(Agricultural Research Serv. U.S. Dep. Agriculture, IL)
,
FEHR W R
(Iowa State Univ.)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
60
号:
3
ページ:
245-248
発行年:
1983年05月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)