文献
J-GLOBAL ID:200902011277751295
整理番号:86A0243024
フィンランドで栽培されたバジル(Ocimum basilicum L.)の香気成分の高分解能GC-MSによる定量
High resolution gas chromatographic-mass-spectrometric determination of the flavour composition of basil (Ocimum basilicum L.) cultivated in Finland.
著者 (1件):
NYKAENEN I
(Finnish State Alcohol Co.)
資料名:
Zeitschrift fuer Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A. Food Research and Technology
(Zeitschrift fuer Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A. Food Research and Technology)
巻:
182
号:
3
ページ:
205-211
発行年:
1986年03月
JST資料番号:
E0437A
ISSN:
1431-4630
CODEN:
ZLUFAR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)