文献
J-GLOBAL ID:200902011991061081
整理番号:92A0761309
正常およびトリグリセリド過多のラットの脂質状態に及ぼすMango ginger(Curcuma amada Roxb.)の影響
Effect of mango ginger (Curcuma amada Roxb.) on lipid status in normal and hypertriglyceridemic rats.
著者 (2件):
SRINIVASAN M R
(Central Food Technological Research Inst., Mysore, IND)
,
CHANDRASEKHARA N
(Central Food Technological Research Inst., Mysore, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
29
号:
2
ページ:
130-132
発行年:
1992年03月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)