文献
J-GLOBAL ID:200902014223396596
整理番号:88A0556566
中国の発酵調味料Tou-Pan-Chiangの熟成経過中の微生物相及び酵素活性の変化
Changes of microbial flora and enzyme activity during the aging of Tou-Pan-Chiang, a Chinese fermented condiment.
著者 (3件):
CHOU C-C
(National Taiwan Univ., Taipei, TWN)
,
HWANG G-R
(National Taiwan Univ., Taipei, TWN)
,
HO F-M
(National Taiwan Univ., Taipei, TWN)
資料名:
Journal of Fermentation Technology
(Journal of Fermentation Technology)
巻:
66
号:
4
ページ:
473-478
発行年:
1988年08月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
0385-6380
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)