文献
J-GLOBAL ID:200902014753435134
整理番号:86A0269155
特異的ペプチド分析による生肉,加工肉製品中の大豆,肉たんぱく質の定量 鑑別
The determination of soya and meat protein in raw and processed meat products by specific peptide analysis. An evaluation.
著者 (6件):
AGATER I B
(Lab. Government Chemist, London)
,
BRIANT K J
(Lab. Government Chemist, London)
,
LLEWELLYN J W
(Lab. Government Chemist, London)
,
SAWYER R
(Lab. Government Chemist, London)
,
BAILEY F J
(Unilever Ltd., UK)
,
HITCHCOCK C H S
(Unilever Ltd., UK)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
37
号:
3
ページ:
317-331
発行年:
1986年03月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)