文献
J-GLOBAL ID:200902015417525547
整理番号:86A0471276
乳中のカゼインミセルのpHに基因する物理化学変化およびレンネット凝固への影響 II 乳のレンネット凝固に対するpHの影響
pH-induced physico-chemical changes of casein micelles in milk and their effect on renneting. 2. Effect of pH on renneting of milk.
著者 (3件):
VAN HOOYDONK A C M
(Netherlands Inst. Dairy Research)
,
BOERRIGTER I J
(Netherlands Inst. Dairy Research)
,
HAGEDOORN H G
(Netherlands Inst. Dairy Research)
資料名:
Netherlands Milk and Dairy Journal
(Netherlands Milk and Dairy Journal)
巻:
40
号:
2/3
ページ:
297-313
発行年:
1986年
JST資料番号:
H0210A
ISSN:
0028-209X
CODEN:
NMDJA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)