文献
J-GLOBAL ID:200902016277143033
整理番号:87A0091161
冷浸法とクロマトグラフィーの組合せによる生薬の評価 (II) レンギョウの果実の香気成分について
Evaluation of crude drugs by a combination of enfleurage and chromatography. II On flavor components in fruits of Forsythia suspensa.
著者 (7件):
OKUGAWA H
(Inst. Oriental Medicine, Amagasaki, JPN)
,
MORIYASU M
(Kobe Women’s Coll. Pharmacy, Kobe, JPN)
,
SAIKI K
(Kobe Women’s Coll. Pharmacy, Kobe, JPN)
,
KATO A
(Kobe Women’s Coll. Pharmacy, Kobe, JPN)
,
MATSUMOTO K
(Inst. Oriental Medicine, Amagasaki, JPN)
,
FUJIOKA A
(Inst. Oriental Medicine, Amagasaki, JPN)
,
HASHIMOTO Y
(Kobe Women’s Coll. Pharmacy, Kobe, JPN)
資料名:
生薬学雑誌
(Japanese Journal of Pharmacognosy)
巻:
40
号:
3
ページ:
340-344
発行年:
1986年09月
JST資料番号:
G0625A
ISSN:
0037-4377
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)