文献
J-GLOBAL ID:200902016620754639
整理番号:92A0408509
ラットの肝臓ミクロゾーム中の脂質の過酸化の抑制における抗酸化剤-香料成分の研究
Studies on spice principles as antioxidants in the inhibition of lipid peroxidation of rat liver microsomes.
著者 (2件):
REDDY A C P
(Central Food Technological Research Inst., Mysore, IND)
,
LOKESH B R
(Central Food Technological Research Inst., Mysore, IND)
資料名:
Molecular and Cellular Biochemistry
(Molecular and Cellular Biochemistry)
巻:
111
号:
1/2
ページ:
117-124
発行年:
1992年04月
JST資料番号:
C0452B
ISSN:
0300-8177
CODEN:
MCBIB8
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)