文献
J-GLOBAL ID:200902016757508732
整理番号:86A0278556
酢酸菌の生産する新規多糖類(AM-1)がラットの耐糖性に及ぼす効果
Effects of a new polysaccharide (AM-1) produced by Acetobacter sp. on glucose tolerance in rats.
著者 (5件):
MOCHIZUKI S
(Nakano Vinegar Co. Ltd., Handa-shi)
,
HATA M
(Nakano Vinegar Co. Ltd., Handa-shi)
,
MASAI H
(Nakano Vinegar Co. Ltd., Handa-shi)
,
EBIHARA K
(Ehime Univ.)
,
YOSHIDA A
(Nagoya Univ.)
資料名:
Agricultural and Biological Chemistry
(Agricultural and Biological Chemistry)
巻:
50
号:
2
ページ:
511-512
発行年:
1986年02月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0002-1369
CODEN:
ABCHA6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)