文献
J-GLOBAL ID:200902018678470145
整理番号:92A0221941
迅速Fourier変換とFractal解析によるパフ押出物ののこぎり歯状応力ひずみ関係の特性表示
Characterization of the Jagged Stress-strain Relationshipsof Puffed Extrudates using the Fast Fourier Transform and Fractal Analysis.
著者 (4件):
BARRETT A M
(Univ. Massachusetts, MA)
,
NORMAND M D
(Univ. Massachusetts, MA)
,
PELEG M
(Univ. Massachusetts, MA)
,
ROSS E
(Worcester Polytechnic Inst., MA)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
57
号:
1
ページ:
227-232,235
発行年:
1992年01月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)