文献
J-GLOBAL ID:200902018866714183
整理番号:90A0418878
植物性ショートニングとマーガリン油脂の結晶化挙動に対するシュガーポリエステルの効果
Effect of sucrose polyesters on crystallization behavior of vagetable shortening and margarine fat.
著者 (3件):
YUKI A
(Mitsubishi Kasei Corp. Yokohama-shi)
,
MATSUDA K
(Mitsubishi Kasei Corp. Yokohama-shi)
,
NISHIMURA A
(Mitsubishi Kasei Corp. Yokohama-shi)
資料名:
油化学
(Journal of the Japan Oil Chemists' Society)
巻:
39
号:
4
ページ:
236-244
発行年:
1990年04月
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
0513-398X
CODEN:
YKGKAM
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)