文献
J-GLOBAL ID:200902020119155153
整理番号:88A0256069
Staphylococcus aureus V8のプロテアーゼで酵素的に修飾したカゼインの溶解度と乳化性
Solubility and emulsifying properties of caseins modified enzymatically by Staphylococcus aureus V8 protease.
著者 (3件):
CHOBERT J-M
(Univ. California, CA, USA)
,
SITOHY M Z
(Univ. California, CA, USA)
,
WHITAKER J R
(Univ. California, CA, USA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
36
号:
1
ページ:
220-224
発行年:
1988年01月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)