文献
J-GLOBAL ID:200902020383867382
整理番号:87A0376707
生地生成に関する研究 III 試薬の存在下におけるストリーム粉のミキシング特性と生地ミキシング中のミキシング特性の変化
Studies on dough development. III Mixing characteristics of flour streams and their changes during dough mixing in the presence of chemicals.
著者 (3件):
ENDO S
(Nisshin Flour Milling Co., Saitama, JPN)
,
OKADA K
(Nisshin Flour Milling Co., Saitama, JPN)
,
NAGAO S
(Nisshin Flour Milling Co., Saitama, JPN)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
64
号:
2
ページ:
110-115
発行年:
1987年03月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)