文献
J-GLOBAL ID:200902020884452522
整理番号:90A0651160
アラブ湾岸諸国の4つの伝統食品の化学組成とアミノ酸組成
Chemical and amino acid composition of four traditional foods consumed in the Arab Gulf States.
著者 (4件):
MUSAIGER A O
(Public Health Directorate, Ministry of Health, Manama, BHR)
,
AL-MOHIZEA I S
(King Saud Univ., Riyadh, ZAF)
,
AL-KANHAL M A
(King Saud Univ., Riyadh, ZAF)
,
JAIDAH J H
(King Saud Univ., Riyadh, ZAF)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
36
号:
3
ページ:
181-189
発行年:
1990年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)