文献
J-GLOBAL ID:200902023675822796
整理番号:84A0312586
マッシュルーム(Psalliota bispora)におけるリノール酸の酵素的分解生成物1-オクテン-3-オールおよび10-オキソ-trans-8-デセン酸中の酸素の起源
Origin of the oxygen in the products of the enzymatic cleavage reaction of linoleic acid to 1-octen-3-ol and 10-oxo-trans-8-decenoic acid in mushrooms (Psalliota bispora).
著者 (2件):
WURZENBERGER M
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie, F.R.G.)
,
GROSCH W
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie, F.R.G.)
資料名:
Biochimica et Biophysica Acta
(Biochimica et Biophysica Acta)
巻:
794
号:
1
ページ:
18-24
発行年:
1984年06月06日
JST資料番号:
B0207A
ISSN:
0005-2728
CODEN:
BBBMBS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)