文献
J-GLOBAL ID:200902023964780422
整理番号:89A0098024
ラットにおけるコレスチラミン,キトサンおよびエンバクゴム質の脂質低下作用および消化管での形態学的作用の比較
A comparison of the lipid-lowering and intestinal morphological effects of cholestyramine, chitosan, and oat gum in rats(42773).
著者 (5件):
JENNINGS C D
(Univ. Kentucky, KY, USA)
,
BOLEYN K
(Univ. Kentucky, KY, USA)
,
BRIDGES S R
(Univ. Kentucky, KY, USA)
,
WOOD P J
(Food Research Center, Agriculture Canada, Ontario, CAN)
,
ANDERSON J W
(Univ. Kentucky, KY, USA)
資料名:
Proceedings of the Society for Experimental Biology and Medicine
(Proceedings of the Society for Experimental Biology and Medicine)
巻:
189
号:
1
ページ:
13-20
発行年:
1988年10月
JST資料番号:
D0157A
ISSN:
0037-9727
CODEN:
PSEBA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)