文献
J-GLOBAL ID:200902024466342996
整理番号:90A0304687
Pseudomonas属菌からの新規マルトペンタオース生成酵素の調製と諸性質
Preparation and some properties of a novel maltopentaose-forming enzyme of a Pseudomonas species.
著者 (4件):
KOBAYASHI S
(National Food Research Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, JPN)
,
OKEMOTO H
(Ensuiko Sugar Refining Co., Ltd., Yokohama, JPN)
,
HARA K
(Ensuiko Sugar Refining Co., Ltd., Yokohama, JPN)
,
HASHIMOTO H
(Ensuiko Sugar Refining Co., Ltd., Yokohama, JPN)
資料名:
Agricultural and Biological Chemistry
(Agricultural and Biological Chemistry)
巻:
54
号:
1
ページ:
147-156
発行年:
1990年01月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0002-1369
CODEN:
ABCHA6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)