文献
J-GLOBAL ID:200902024558297172
整理番号:85A0483020
PIERALSI,HILLER及びRAPANELLI(Sinolea-Decanter)加工システムのオリーブ油の品質に及ぼす影響
The effect of processing systems PIERALISI, HILLER and RAPANELLI (Sinolea-Decanter) on olive oil quality.
著者 (3件):
KIRITSAKIS A
(Inst. Technological Education, Greece)
,
KOUTSAFTAKIS A
(Inst. Subtropical and Olive Trees, Greece)
,
MIKROS L
(Inst. Subtropical and Olive Trees, Greece)
資料名:
Grasas y Aceites
(Grasas y Aceites)
巻:
36
号:
3
ページ:
165-170
発行年:
1985年05月
JST資料番号:
D0062B
ISSN:
0017-3495
CODEN:
GRACAN
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スペイン (ESP)
言語:
英語 (EN)