文献
J-GLOBAL ID:200902024779727406
整理番号:87A0318098
澱粉の結晶形のモデルとしてのマルト少糖類の結晶化 二重ら旋形成のための必要最小鎖長
Crystallisation of malto-oligosaccharides as models of the crystalline forms of starch : Minimum chain-length requirement for the formation of double helices.
著者 (2件):
GIDLEY M J
(Unilever Research Lab., Bedford, GBR)
,
BULPIN P V
(Unilever Research Lab., Bedford, GBR)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
161
号:
2
ページ:
291-300
発行年:
1987年04月01日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)