文献
J-GLOBAL ID:200902026014714872
整理番号:92A0327492
牛肉の熟成に伴う食味の変化
Changes in the Taste of Beef with Aging.
著者 (4件):
SHIMADA A
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
WATANUKI M
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
TANISAWA Y
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
HATAE K
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
日本家政学会誌
(Journal of Home Economics of Japan)
巻:
43
号:
3
ページ:
199-206
発行年:
1992年03月
JST資料番号:
F0763A
ISSN:
0913-5227
CODEN:
NKGAEB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)