文献
J-GLOBAL ID:200902027658550206
整理番号:92A0096494
半透膜,硫酸アンモニウム抽出,遠心分離および凍結乾燥の使用によるパイナップル果汁からの蛋白質分解酵素抽出物の調製
Preparation of proteolytic enzyme extracts from Ananas comosus L., Merr. fruit juice using semipermeable membrane, ammonium sulfate extraction, centrifugation and freeze-drying processes.
著者 (5件):
DOKO M B
(Univ. Montpellier I, Montpellier, FRA)
,
BASSANI V
(Univ. Montpellier I, Montpellier, FRA)
,
CASADEBAIG J
(Univ. Montpellier I, Montpellier, FRA)
,
CAVAILLES L
(Univ. Montpellier I, Montpellier, FRA)
,
JACOB M
(Univ. Montpellier I, Montpellier, FRA)
資料名:
International Journal of Pharmaceutics
(International Journal of Pharmaceutics)
巻:
76
号:
3
ページ:
199-206
発行年:
1991年10月15日
JST資料番号:
A0285B
ISSN:
0378-5173
CODEN:
IJPHD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)