文献
J-GLOBAL ID:200902028413884342
整理番号:83A0263060
アミ塩辛の香気 I アミ(Acetes japonicus Kishinouye)の加熱調理による香気 生および発酵製品の差異
Odor of fermented small shrimp. Part I. Odor of cooked small shrimp, Acetes japonicus Kishinouye: Difference between raw material and fermented product.
著者 (3件):
CHOI S H
(Ochanomizu Univ., Tokyo)
,
KOBAYASHI A
(Ochanomizu Univ., Tokyo)
,
YAMANISHI T
(Ochanomizu Univ., Tokyo)
資料名:
Agricultural and Biological Chemistry
(Agricultural and Biological Chemistry)
巻:
47
号:
2
ページ:
337-342
発行年:
1983年02月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0002-1369
CODEN:
ABCHA6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)