文献
J-GLOBAL ID:200902029970723536
整理番号:84A0115311
ビールの混濁生成に関連して硫酸シンコニンとの反応によって測定した,オオムギおよびホップ中のフラバノールのたんぱく凝固特性
Tanning properties of flavanols in barley and hops measured by reaction with cinchonine sulphate in relation to haze formation in beer.
著者 (2件):
MCMURROUGH I
(Arthur Guinness Son & Co. (Dublin) Ltd.)
,
HENNIGAN G P
(Arthur Guinness Son & Co. (Dublin) Ltd.)
資料名:
Journal of the Institute of Brewing
(Journal of the Institute of Brewing)
巻:
90
号:
1
ページ:
24-32
発行年:
1984年01月
JST資料番号:
C0302A
ISSN:
0046-9750
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)