文献
J-GLOBAL ID:200902030839722271
整理番号:87A0544046
卵白の組成と機能性に対する限外ろ過と逆浸透の影響
Effect of ultrafiltration and reverse osmosis on the composition and functional properties of egg white.
著者 (4件):
FRONING G W
(Univ. Nebraska, NB, USA)
,
WEHLING R L
(Univ. Nebraska, NB, USA)
,
BALL H R JR
(North Carolina State Univ., NC, USA)
,
HILL R M
(Univ. Nebraska, NB, USA)
資料名:
Poultry Science
(Poultry Science)
巻:
66
号:
7
ページ:
1168-1173
発行年:
1987年07月
JST資料番号:
B0579A
ISSN:
0032-5791
CODEN:
POSCA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)