文献
J-GLOBAL ID:200902031155406261
整理番号:90A0331159
トマトペーストの揮発性物質に関する定量的官能的研究
Quantitative and sensory studies on tomato paste volatiles.
著者 (4件):
BUTTERY R G
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, California)
,
TERANISHI R
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, California)
,
LING L C
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, California)
,
TURNBAUGH J G
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, California)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
38
号:
1
ページ:
336-340
発行年:
1990年01月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)