文献
J-GLOBAL ID:200902031962488824
整理番号:92A0464610
牛乳に由来するβ-ラクトグロブリン及びβ-カゼインとのしょ糖エステルの相互作用
The interaction of sucrose esters with β-lactoglobulin and β-casein from bovine milk.
著者 (4件):
CLARK D C
(AFRC Inst. Food Research, Norwich, GBR)
,
WILDE P J
(AFRC Inst. Food Research, Norwich, GBR)
,
WILSON D R
(AFRC Inst. Food Research, Norwich, GBR)
,
WUSTNECK R
(AFRC Inst. Food Research, Norwich, GBR)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
6
号:
2
ページ:
173-186
発行年:
1992年06月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)