文献
J-GLOBAL ID:200902032440945270
整理番号:91A0753274
クッキーの物性に及ぼす澱粉特性の影響
Effect of Starch Characteristics on the Physical Properties of Cookies.
著者 (3件):
WADA Y
(Kanto-Gakuin-Women’s Junior Coll., Yokohama, JPN)
,
KURAGANO T
(Konan Women’s Univ., Kobe, JPN)
,
KIMURA H
(Showa Sangyo Co. Ltd., Chiba, JPN)
資料名:
日本家政学会誌
(Journal of Home Economics of Japan)
巻:
42
号:
8
ページ:
711-717
発行年:
1991年08月
JST資料番号:
F0763A
ISSN:
0913-5227
CODEN:
NKGAEB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)