文献
J-GLOBAL ID:200902032886725710
整理番号:87A0507394
微速度撮影により評価されたクッキーの拡がりに及ぼす糖と小麦粉の影響
Effect of sugars and flours on cookie spread evaluated by time-lapse photography.
著者 (4件):
DOESCHER L C
(Kansas State Univ., KS, USA)
,
HOSENEY R C
(Kansas State Univ., KS, USA)
,
MILLIKEN G A
(Kansas State Univ., KS, USA)
,
RUBENTHALER G L
(Western Wheat Quality Lab., WA, USA)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
64
号:
3
ページ:
163-167
発行年:
1987年05月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)