文献
J-GLOBAL ID:200902034293214887
整理番号:92A0728740
アガロース及びゼラチンにおける熱可逆的ゲル-ゾル転移に及ぼすしょ糖の影響
The Effect of Sucrose on the Thermo-Reversible Gel-Sol Transition in Agarose and Gelatin.
著者 (9件):
NISHINARI K
(National Food Research Inst., Tsukuba, JPN)
,
WATASE M
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
KOHYAMA K
(National Food Research Inst., Tsukuba, JPN)
,
NISHINARI N
(Ohtsuma Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
OAKENFULL D
(CSIRO Food Research Lab., New South Wales, AUS)
,
KOIDE S
(Yamanashi Univ., Yamanashi, JPN)
,
OGINO K
(Chiba Inst. Technology, Chiba, JPN)
,
WILLIAMS P A
(North East Wales Inst., Clwyd, GBR)
,
PHILLIPS G O
(North East Wales Inst., Clwyd, GBR)
資料名:
Polymer Journal
(Polymer Journal)
巻:
24
号:
9
ページ:
871-877
発行年:
1992年09月
JST資料番号:
F0612A
ISSN:
0032-3896
CODEN:
POLJB8
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)