文献
J-GLOBAL ID:200902034871346457
整理番号:92A0171429
カッサバ破片から粉砕工程なしで澱粉を回収する酵素新法
Novel enzymatic technique for recovery of starch from whole cassava chips without mechanical pulverization.
著者 (5件):
PADMANABHAN S
(Central Food Technological Research Inst., Mysore, IND)
,
KALLABINSKI J
(Central Food Technological Research Inst., Mysore, IND)
,
RAMAKRISHNA M
(Central Food Technological Research Inst., Mysore, IND)
,
LONSANE B K
(Central Food Technological Research Inst., Mysore, IND)
,
KRISHNAIAH M M
(Central Food Technological Research Inst., Mysore, IND)
資料名:
Biotechnology Techniques
(Biotechnology Techniques)
巻:
6
号:
1
ページ:
65-68
発行年:
1992年01月
JST資料番号:
T0077A
ISSN:
0951-208X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)