文献
J-GLOBAL ID:200902035522463213
整理番号:90A0300164
ブロイラ肉の膜脂質酸化に及ぼす飼料の脂肪やα-トコフェロール補足の影響
Effects of dietary oils and α-tocopherol supplementation on membranal lipid oxidation in broiler meat.
著者 (6件):
ASGHAR A
(Michigan State Univ., MI)
,
LIN C F
(Michigan State Univ., MI)
,
GRAY J I
,
BUCKLEY D J
(Univ. Coll. Cork, IRL)
,
BOOREN A M
(Michigan State Univ., MI)
,
FLEGAL C J
(Michigan State Univ., MI)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
55
号:
1
ページ:
46-50,118
発行年:
1990年01月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)