文献
J-GLOBAL ID:200902036350328943
整理番号:93A0235389
加熱処理保存食品の品質と栄養保持を最適化するために一般に用いた客観的関数の批判的評価
Critical Evaluation of Commonly Used Objective Functions to Optimize Overall Quality and Nutrient Retention of Heat-Preserved Foods.
著者 (4件):
SILVA C
(UCP, Porto, PRT)
,
HENDRICKX M
(Katholieke Univ. Leuven, Heverlee, BEL)
,
OLIVEIRA F
(UCP, Porto, PRT)
,
TOBBACK P
(Katholieke Univ. Leuven, Heverlee, BEL)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
17
号:
4
ページ:
241-258
発行年:
1992年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)