文献
J-GLOBAL ID:200902038571407590
整理番号:90A0889306
麹酸のアミノ酸およびペプチド誘導体とそれらの抗菌性
Amino acid and peptide derivatives of kojic acid and their antifungal properties.
著者 (6件):
KAYAHARA H
(Shinshu Univ., Nagano, JPN)
,
SHIBATA N
(Shinshu Univ., Nagano, JPN)
,
TADASA K
(Shinshu Univ., Nagano, JPN)
,
MAEDA H
(Hodogaya Chem. Ind. Co., Ltd., Tokyo, JPN)
,
KOTANI T
(Sakai Woman Coll., Osaka, JPN)
,
ICHIMOTO I
(Univ. Osaka Prefecture, Osaka, JPN)
資料名:
Agricultural and Biological Chemistry
(Agricultural and Biological Chemistry)
巻:
54
号:
9
ページ:
2441-2442
発行年:
1990年09月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0002-1369
CODEN:
ABCHA6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)