文献
J-GLOBAL ID:200902041168939469
整理番号:91A0043909
生鮮セルリー(Apium graveolens L.)における遊離およびグリコシド結合揮発性化合物
Free and glycosidically bound volatile compounds in fresh celery(Apium graveolens L.).
著者 (5件):
TANG J
(Rutgers, The State Univ., New Jersey)
,
ZHANG Y
(Rutgers, The State Univ., New Jersey)
,
HARTMAN T G
(Rutgers, The State Univ., New Jersey)
,
ROSEN R T
(Rutgers, The State Univ., New Jersey)
,
HO C-T
(Rutgers, The State Univ., New Jersey)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
38
号:
10
ページ:
1937-1940
発行年:
1990年10月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)