文献
J-GLOBAL ID:200902042429397584
整理番号:89A0116990
クッキーの物理的性質と添加した油脂のかたさとの関係
Relationship between the physical properties of cookie and the consistency of oil used.
著者 (5件):
KIM M-A
(Nara Women’s Univ., Nara, JPN)
,
UENAKA Y
(Nara Women’s Univ., Nara, JPN)
,
KAMISHIKIRYO H
(Nara Women’s Univ., Nara, JPN)
,
MATOBA T
(Nara Women’s Univ., Nara, JPN)
,
HASEGAWA K
(Nara Women’s Univ., Nara, JPN)
資料名:
日本家政学会誌
(Journal of Home Economics of Japan)
巻:
39
号:
12
ページ:
1255-1263
発行年:
1988年12月
JST資料番号:
F0763A
ISSN:
0913-5227
CODEN:
NKGAEB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)