文献
J-GLOBAL ID:200902042628719981
整理番号:92A0518553
日本めんに潜在的に適したコムギを同定するための小麦粉膨潤容積試験法の再評価
Further Evaluation of the Flour Swelling Volume Test for Identifying Wheats Potentially Suitable for Japanese Noodles.
著者 (4件):
CROSBIE G B
(Baron-Hay Court, Western Australia, AUS)
,
LAMBE W J
(Baron-Hay Court, Western Australia, AUS)
,
GILMOUR R F
(Baron-Hay Court, Western Australia, AUS)
,
TSUTSUI H
(Nisshin Flour Milling Co. Ltd., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
15
号:
3
ページ:
271-280
発行年:
1992年05月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)