文献
J-GLOBAL ID:200902043352722335
整理番号:93A0606053
ゼラチン特性づけのための写真試験 第2熟成に及ぼすゼラチンの影響
A Photographic Test for Gelatin Characterization-Effect of Gelatins on Second Ripening.
著者 (5件):
KOBAYASHI H
(Chiba Univ., Chiba, JPN)
,
HIROSE Y
(Chiba Univ., Chiba, JPN)
,
CHEN C
(Chiba Univ., Chiba, JPN)
,
OKAWA Y
(Chiba Univ., Chiba, JPN)
,
OHNO T
(Chiba Univ., Chiba, JPN)
資料名:
Journal of Photographic Science
(Journal of Photographic Science)
巻:
40
号:
5/6
ページ:
226-227
発行年:
1992年
JST資料番号:
D0155A
ISSN:
0022-3638
CODEN:
JPTSA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)