文献
J-GLOBAL ID:200902043455656330
整理番号:90A0429451
Aspergillus niger由来のα-L-アラビノフラノシダーゼの精製と幾つかの特性 ブドウのモノテルペニルアラビノフラノシルグルコシドへの作用
Purification and some properties of an α-L-arabinofuranosidase from Aspergillus niger. Action of grape monoterpenyl arabinofuranosylglucosides.
著者 (5件):
GUNATA Z
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Montpellier, FRA)
,
BRILLOUET J-M
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Montpellier, FRA)
,
VOIRIN S
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Montpellier, FRA)
,
BAUMES R
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Montpellier, FRA)
,
CORDONNIER R
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Montpellier, FRA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
38
号:
3
ページ:
772-776
発行年:
1990年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)