文献
J-GLOBAL ID:200902044585451621
整理番号:86A0499337
ブドウワインに関連した2-S-グルタチオニルカフタル酸の確認とその加水分解
Characterization of 2-S-glutathionylcaftaric acid and its hydrolysis in relation to grape wines.
著者 (5件):
CHEYNIER V F
(Univ. California)
,
TROUSDALE E K
(Univ. California)
,
SINGLETON V L
(Univ. California)
,
SALGUES M J
(Ecole Nationale Superieure Agronomique, France)
,
WYLDE R
(INSERM, France)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
34
号:
2
ページ:
217-221
発行年:
1986年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)