文献
J-GLOBAL ID:200902044892537037
整理番号:86A0515457
クローブ油(Eugenia caryophyllata THUNB.)とホップ油(Humulus lupulus LINN.)の高沸点成分
High-boiling constituents of clove oil (Eugenia caryophyllata Thunb.) and hop oil (Humulus lupulus Linn.).
著者 (3件):
UCHIDA T
(Kinki Univ., Higashiosaka-shi)
,
MATSUBARA Y
(Kinki Univ., Higashiosaka-shi)
,
ADACHI A
(Kinki Univ., Higashiosaka-shi)
資料名:
Agricultural and Biological Chemistry
(Agricultural and Biological Chemistry)
巻:
50
号:
7
ページ:
1903-1904
発行年:
1986年07月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0002-1369
CODEN:
ABCHA6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)