文献
J-GLOBAL ID:200902045152349160
整理番号:89A0029882
トリプシンで酵素修飾したカゼインとホエー蛋白質の溶解度及び乳化性
Solubility and emulsifying properties of caseins and whey proteins modified enzymatically by trypsin.
著者 (3件):
CHOBERT J-M
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Nantes, FRA)
,
BERTRAND-HARB C
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Nantes, FRA)
,
NICOLAS M-G
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Nantes, FRA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
36
号:
5
ページ:
883-892
発行年:
1988年09月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)